SERBEST YAYIN! (JENNIFER ROYCE - INTIKAMLA GELEN)



Serbest Yayın Zamanı!
Biliyorsunuz yakında 35. İstanbul Tüyap Kitap Fuarı başlayacak. Fuarlarda birçok yazar okurlarıyla buluşmanın heyecanını yaşayacak. Ve okurlar sıraya girip imza almanın, tanışmanın sevincini. Hiç gittiniz mi bilmiyorum ama gitmenizi, vakit ayırmanızı öneririm. Bir sürü kitap tutkunları ile aynı amaçla bir yerde toplanmak gibisi yoktur bence.



Serbest Yayına gelirsek, Fuara çıkacak olan bir kitabın tanıtımına başlayalım. Jennifer Royce üçüncü kitabı ile fuarda imza bekliyor olacak.
İntikamla Gelen, zamanını beklerken biz şimdiden tanıtımını, kapağını yayınlayalım ;) Hafta boyunca kitaptan alıntılar, görseller ve birkaç spoi ile haftayı kapatabiliriz.

Sevgili Jennifer, Çingene efsaneleri üzerine, sağlam araştırmalar ile bir tarihi kurgu daha bizlere sunuyor. Ve en çekici yer bana göre, kitabın hemen üzerindeki kapak yazısı! 'Bazı yanlışlar baştan çıkarır...'
Gel gör ki merak ediyor insan. Acaba kim kimi, hangi yanlışlarıyla baştan çıkarıyor? Bir gece Falcon'un kapısına gelerek onun karısı olduğunu iddia eden Kayla olduğuna göre...

Anlayacağımız yazar yine bir efsane ve çılgın bir çift ile geliyor. Hafta boyunca kitabın tanıtımı yapılırken takipte kalın derim!


İNTİKAMLA GELEN - JENNIFER ROYCE / KİTAP

0 YORUM