ÇOCUK DA YAPAMADIM KARİYER DE - VEFA ENVER


Kariyer de, çocuk da yapma hayaliyle yola çıkmış olan üç kız arkadaş, otuzlu yaşlarına geldiklerinde ikisini de beceremediklerini fark ederek dehşete düşerler. Bu gidişata bir dur demenin vakti gelmiştir ama nereden başlayacakları hakkında en ufak bir fikirleri de yoktur.

Gününü gün eden, gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren, seksi ve erkeklerin karşı koyamadığı Sibel, hayatını doludizgin yaşarken geride bıraktığı kırık kalpleri hiç umursamaz. Ama avcı av olunca işler değişir. Aslı ise Sibel'in tam tersine, ilişkilerinde bencillikten uzak ve son derece özverilidir. Ürkek güzelliği ve sevilmeye duyduğu ihtiyaç onun sonunda hep üzülen taraf olmasına neden olmaktadır. Ahu iş hayatında emin adımlarla ilerlerken, kim bilir kaç kişinin üstüne basarak başarı merdivenini tırmanmıştır. Hatta buna aynı evi paylaştığı sevgilisi Can da dahildir.

Kızların başlarda birbirinin aynısı gibi geçen, sıradan ama bir o kadar da komik olaylarla dolu günlük hayatları, kısa sürede arapsaçına dönse de, beklenmedik acı ve sıkıntıların içinden olgunlaşmış ve bir o kadar da güçlenmiş olarak çıkacaklardır.


KİTAP YORUMUM

Pembe Kraliçe'nin Pembe Serisine merhaba deyin! Üç yakın kız arkadaşın otuzlu yaşlara geldiklerinde, sanki bulundukları durumu yeni fark etmeleri ve adeta çığlık atmaları derim ben. Ne çocuk, ne kariyer, sadece yaşamak için yaşadıklarını fark ederler. Kızlara gelelim hadi!

Sibel son derece vurdum duymaz, sürekli sevgili değiştiren ve geride bıraktıklarını unutmayan bir aşk avcısı. Karşısına onun erkek versiyonu olabilecek tek erkek, Baran çıkınca işler değişir. Aşk gerçek anlamda kapıyı çalıyor ve kelimenin tam anlamıyla pençesini bu ikiliye geçiriyor. Artık Sibel'in yeni bir amacı vardır: Sibel Yıldırım olmak!

Aslı ise son derece duygusal ve uysal kızımız. Özverili ilişkilerinde hep üzülen taraf olurken, patronunun ona duyduğu aşktan habersizdir. eski sevgilisini hayatından çıkardıktan sonra Hakan artık vakit kaybetmez ve kızı kapar. Ben böyle demeyi seviyorum. Ama üzüntü hep var. Sonu mutlu olacaksa neden olmasın!

Ahu, tamamen bir iş kadını! Acımasız, sert, kuralcı ve gerçekleri tokat gibi kullanmayı başaran biri.O çok güçlü kadın profili de diyebiliriz. Aynı onun gibi iş konusunda son derece başarılı sevgilisi Can ile çok uyumlular. Zirve için sevgilisini bile geçen bir kadını ne durdurabilir? Belki de aşkları çalkantılı bir döneme girince, iş ve aşk birbirine daha fazla katışır. Bakalım Can Ve Ahu neler yaşayacak.

Ve gelelim bu üçlüye. İnanılmaz derece de komik, güzel ve kesinlikle aşk dolu. Kızlar Baran Yıldırım herkes gibi değil ve Yıldırım erkekleri deyince derin bir nefes alın! Baran benim :) Hakan kesinlikle duygusal bir kadın için çok uygun. Can ise, çivi çiviyi söker der susarım. Ahu'nun hakkından anca Can gelir.

Pembe Kraliçe çok güzel bir romantik komedi ile geliyor ve üstelik seri! Kesinlikle okumalısınız. Ve gelip burada karakterleri çekiştirebiliriz. :)

0 YORUM