%100 ekolojik pazar

Hepinize merhaba, dün yolumu 2011 yılında kaybettiğimiz değerli Victor Ananias'ın tohumlarını 2006 yılında Bodrum'da bir köy kahvesinde atıp, bugüne kadar gelen Türkiye'nin ilk Ekolojik Pazarına çevirdim. 
İstanbul’un göbeğinde Feriköy’de keyifle alışveriş yapabileceğiniz, satın aldığınız ürünün üreticisiyle birebir iletişim kurabileceğiniz, hatta kendisinden yemek tarifi alabileceğiniz, beraberinizde getirdiğiniz çocuklarınızı oyuncak tezgâhına oyun oynamaya bırakarak gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz, alışverişinizi yaptıktan sonra dinlenmek için çay ocağında mis gibi organik çay içip, organik gözleme yiyebileceğiniz ve en önemlisi pazardan aldığınız her ürünün %100 ekolojik ve sertifikalı olduğundan emin olabileceğiniz bir pazar burası. 
Her cumartesi saat 07:00 ile 17:00 arasında açık olan pazara birşey almasanız bile birbirinden değerli insanlarla sohbet etmek için bile uğrayabilirsiniz. 

Adresi altta yazıyorum ayrıca Buğday derneğini Facebook'tan muhakkak takip edin derim.
Adres:
Feriköy Organik Pazar Adresi:








organik pazar










Hepinize iyi akşamlar, bugün yolumu 2011 yılında kaybettiğimiz değerli Victor Ananias'ın tohumlarını 2006 yılında Bodrum'da bir köy kahvesinde atıp, bugüne kadar gelen Türkiye'nin ilk Ekolojik Pazarına çevirdim. İstanbul’un göbeğinde Feriköy’de keyifle alışveriş yapabileceğiniz, satın aldığınız ürünün üreticisiyle birebir iletişim kurabileceğiniz, hatta kendisinden yemek tarifi alabileceğiniz, beraberinizde getirdiğiniz çocuklarınızı oyuncak tezgâhına oyun oynamaya bırakarak gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz, alışverişinizi yaptıktan sonra dinlenmek için çay ocağında mis gibi organik çay içip, organik gözleme yiyebileceğiniz ve en önemlisi pazardan aldığınız her ürünün %100 ekolojik ve sertifikalı olduğundan emin olabileceğiniz bir pazar burası. Her cumartesi saat 07:00 ile 17:00 arasında açık olan pazara birşey almasanız bile birbirinden değerli insanlarla sohbet etmek için bile uğrayabilirsiniz. @bugday_dernegi . . . Tüm detaylar ise snapchat hesabımda! Snapchat: onurollstyle
• Fashion • Lifestyle • Travel (@onurollstyle) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

0 YORUM