SERBEST YAYIN! (JENNIFER ROYCE - INTIKAMLA GELEN)


******************************************************************************
“Efendim, Düşes'i tutukladılar!”
“Ne dedin sen?”
Hutchinson gerginlikle yutkundu, “Hanımefendi tutuklandı, Ekselansları,” diyerek papağan gibi söylediğini tekrarladı.
Falcon merdivenden hızlı hareketlerle inerken, “Nasıl tutuklanır? Ne oldu?” soruları peş peşe dilinden dökülüyor, kızın zarar gördüğü düşüncesi içini kemiriyordu.

Hutchinson efendisinin peşinden koştururken bir yandan da durumu açıklıyordu.
“Kendileri dışarı çıkmıştı, efendim. Sadece arabayla şehri dolaşmak istemişti. Çevreyi izlerken arabaların yolu tıkadığı caddede durmak zorunda kaldık. İleride olan bir olay nedeniyle yol tıkanmıştı. Hanımım merakla arabadan indi. Küçük bir çocuğun fırından ekmek çaldığını gören fırıncı, zavallıyı döverken hanımım daha fazla dayanamadı ve şey... Efendim, şemsiyesiyle adama vurmaya başladı. Fırıncının kafası kanlar içinde kaldı, çocuk kaçtı, gelen muhafızlar da Düşes'i tutukladı. Çünkü fırıncı şikâyetçi olmuştu.”

Falcon aniden durarak adamın sırtına çarpmasına neden oldu. Geriye doğru döndüğünde gözlerinde duyduklarına inanamayan bir ifade vardı.
“Yani Düşes, yolun ortasında şemsiyeyle bir adamı mı dövdü?”
Hutchinson gülmeye hazırlanan dudaklarını son anda engelleyerek başını sallarken, gözlerindeki memnuniyet pırıltısını saklamak için bakışlarını yere çevirdi.

************************************************************************

Bakın siz bu Düşes'e! Artık İngiliz Sosyete'sinin havasından mı, suyundan mı bilinmez, Lordlar ve Leydiler birbirlerinden çekiyor. O zamanın da eğlencesi bu olsa gerek diye düşünmeden geçemedim. Onların zamanında yaşasaydık acaba biz ne yapardık, düşündük mü? Hadi bir düşünelim!

Falcon ne kadar sabırlı acaba? Sevgili Düşes şemsiye ile birini dövünce ne yaptı? Çingene leydi olaylara sakin kalamıyor gibi gözüküyor. Üstteki görsel de ise çiftin tutkulu çekişmelerine şahit oluyoruz. Görsel için sevgili Arzu Katsel'e ayrıca teşekkürler. Görsellerini kullanmamıza müsaade ettiği için.

Ve güzel bir haber daha! İntikamla Gelen ön siparişte! Bunu kaçırmayın.

1 YORUM