SANA ASIK DEGILIM! - VEFA ENVER




SANA AŞIK DEĞİLİM!
Aşk ile nefret arasındaki çizgi hiç bu kadar ince olmamıştı…

Kenan geçmişteki bir hesaplaşmayı sonlandırmak için her nefesinde intikam hırsıyla bilenmiş bir erkektir. Sonunda amacına ulaştığında yıktığı başka hayatlar da olacaktır. Lal küçük dünyasında büyük hayalleri olan masum bir kız çocuğudur. Babasının ani ölümü ile her şeyini kaybeder ve ülkesini terk etmek zorunda kalır. Ama bir gün geri dönüp babasının katilinden intikam alacağına dair yemin eder.

Yıllar sonra Kenan, büyüleyici güzellikte genç bir kadın olarak karşısına çıkan Lal'e gördüğü an vurulur. Ancak onun kim olduğuna dair en ufak bir fikri bile yoktur.

Kalpleri kin ve öfke ile dolu bu ikilinin planlarına dâhil etmedikleri, hayatlarında olmasına ihtimal vermedikleri tek bir şey vardır: Aşk.

Geçmişin karanlık gölgeleri ile yüzleşirken, hangisinin daha güçlü olduğuna karar vermek zorunda kalırlar. Aşk mı, nefret mi?


KİTAP YORUMUM

Okurları tarafından Romantik Komedi Kraliçesi olarak adlandırılan, pembe bir hayat görüşüdür diyen Vefa Enver'in Kırmızılar olarak adlandırılan kitapların ilkidir. Kırmızılar nedir? Vefa Enver'in romantik-komedi kitaplarını pembe diye andık. Kırmızılar ise aşkın, entrikanın, duyguların daha yoğun ve daha az komedinin olduğu kitaplar oluyor. İlk olarak da Sana Aşık Değilim! bizlerle.

Kenan çirkin cazibesine sahip bir adam. Zengin, ulaşılmaz, karşı konulamaz bir cazibe ve etrafında parası için bulunan kadınlarla çevrili bir adam. Hiçbir kadın uzun süreli değil. Hiçbir kadın onu gerçekten sevmiyor. Ve Kenan geçmişte intikamını aldığı adamın kızıyla sınanacağından habersiz. Evet en sevdiğim kötü adam Kenan diyebiliriz. Sırlarla dolu geçmişte, intikamın bedelleri ağır olur. Gerçek her zaman bir yerlerde gizlidir. Ve Kenan ilk görüşte vurulduğu Lal'a en başta şüpheyle yaklaşsa bile aşık olmak kaçınılmazdır.

Lal, hayatında sadece tek bir adamdan intikam almak ve onun canını yakmak için yaşıyor. Her nefesinde sanki intikamını özenle büyütüyor.. Babasının, ailesinin, intikamı için yaşıyor. Kenan sayesinde ülkesinden ayrılmak zorunda kalıyor ve yaşamını Rusya'da geçiriyor. Bir gece kulübünde şarkı söylerken, onu izleyen Kenan'ı etkilemeyi başarıyor. Ve olaylar sanki kim kazanacak, kimin istediği olacak diye bir savaşa dönüyor. Lal ve Kenan ellerinde olmadan birbirlerinin cazibesine kapılıyor.

Aşk ve İntikam arasında ince bir çizgi vardır. Bakalım çiftimiz aşka düşerken neler yaşamışlar ve intikam alma çabası nelere yol açmış. Kesinlikle okumalısınız! <3

0 YORUM