Geçmisin Gölgesinde Kitap Tanıtımı


GEÇMİŞİN GÖLGESİNDE - GÜLÇİN ÖZBEK KUYUMCU

Geçmişinizden, geçmişinizdekilerden ve köklerinizden gelen karanlık bir mutsuzluğun altında eziliyorsanız güneşin varlığına inanabilir misiniz?
Peki ya aşkları yüzünden lanetlendiğini düşündüğünüz bir aileniz varsa, hiç korkmadan aşkın kollarına bırakabilir misiniz kendinizi?

Geçmişin Gölgesinde kalmayı kabul etmek ya da ışığın peşinden koşmak arasında kalan Lena ile gerçek aşkı ilk kez bulan ve kaybetmemek için her şeyi yapabilecek Lucas'ın hikayesi bazen bir peri masalına bazen de bir kabusa dönüşüyor.

Lena ve Lucas'ın yolculuğunda; isimleri "ışık" anlamına gelen bu kadın ve adamın birbirlerini bulmaları ile başlayan öykülerine şahit olacak, gölgeyi yaratan ve yok eden ışığın nerede saklı olduğunu göreceksiniz.

KİTAP YORUMUM

Gülçin Özbek Kuyumcu ilk kitabı ile bizlere geçmişten gelen bir aşkın, karanlığın gölgesinde kalmasından doğan bir aşk hikayesinin nesiller boyunca ailelerine yansımasını anlatıyor. Onların yaşayamadığı aşkın yıllar sonra torunlarının yaşamasına tanıklık ediyoruz.

Lena'nın korkusuna Lucas'ın kararlılığı üstün gelecektir ve iş hayatında zirveye ulaşırken aşka da ulaşacak olan Lena'nın aşka yükselişi diyebiliriz. Ve tabi Lena'nın çok sevimli iki erkek arkadaşı Will ve Dante ayrı bir tat katıyorlar. Will ile tanışmaları ve devam eden arkadaşlıkları, sonra Dante'nin dahil oluşu ayrılmaz bir üçlü tabirinin canlı kanıtı gibi.
Lucas ve Lena'nın aşkı geçmişin gölgelerinden kurtulabilecek midir? Lucas, Lena'nın aşkını kazanabilecek midir? Kesinlikle okunması gereken bir roman daha diyorum ve keyifli okumalar! <3

0 YORUM