DESTAN KITAP TANITIMI


DESTAN / ÖZGE ERKİN
Bedeninin arafında sıkışıp kalmış, ruhu ikiye bölünmüş bir adam ve Her iki yaralı ruha da şifa olacak bir kadın…


***
Ben Devran, Kaleminden satırlara aşk damlayan. Dününü bir avuç külle sonsuzluğa uğurlayan. Kalbinin atışını hiçe sayan , canı yanan yarasında tuz basan , yitik Devran

Ben Destan, Devran’ın bittiği yerden başlayan. Kalemi kırıp eline silah alan. Yarınını bir karış toprağa koyan. Kalbini söküp atan, can yakan, yaraları kanatan, acımasız Destan…

***
Aşk kurşun gibi; hedefi belli, hızı belli, izi belli… Bir kere izini bıraktı mı ömrü belli…

KİTAP YORUMUM
Şimdi merak ettiniz değil mi, bu büyülü satırlarda nedir diye? Bir Hayal'in Destan'a dönüşü derim. Aşkın bir kurşun gibi delip geçeni, büyü gibi bir efsunun içine alışı derim.

Sevgili Özge Erkin, Masum Koza'dan sonra Destan ile raflarda yerini alıyor. Racon Serisi olarak bilinen serinin ilk romanı niteliğindedir.
Yazarın mafya dünyasına, racona hızlı ve etkili bir girişi vardır. Devran karakterinin ailesini kaybettikten sonra, intikamını alması ve nasıl Destan'a dönüştüğünü konu alıyor. Aşka sırtını dönen adamın, esmer bir kara büyüyle aşka düşüşünü.

Doktor olan bir kadının, babasının vasiyeti için hayallerinden vazgeçişi ve biten evliliğin ardından ulaşılmaz bir iş kadını oluşunu anlatıyor. Ve onun için ayarlanan bir tatilde, Devran'ın dağ evinde ikisi baş başa desem yeterli olacaktır.

Bu mafyayı ve romanı çok seveceksiniz.

0 YORUM