DOĞANIN EN GÜZEL RENKLERİ AÉROPOSTALE İLE DOLABINIZA TAŞINIYOR…



Amerika’ nın en popüler genç giyim markalarından Aéropostale, 2013 sonbaharına özel hazırladığı tasarımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.
 Doğanın eşsiz güzelliğinden ilham alınarak hazırlanan Nature Trail Koleksiyonu birbirinden canlı renkleri ve doğayı aratmayacak güzellikte desenleriyle göz kamaştırıyor. Turuncu, sarı, mor, kahverengi, hardal ve yeşilin her tonunu bulabileceğiniz koleksiyonda parlak ve neon renkler de dikkat çekiyor. Ayrıca okula dönüş yolculuğunda seçiminizi kolaylaştıracak birçok tasarım da Nature Trail Koleksiyonu’ nda sizleri bekliyor.


 Aéropostale’ ın canlı renkleri farklı kombinasyonlarla bir araya getirdiği koleksiyonun vazgeçilmez parçaları arasında; trendy ve cool bir görünüm kazandıran parkalar, okulda rahatlıkla giyebileceğiniz polo yaka t- shirtler, rengarenk dar kesim jean pantolonlar, kendinizi her an şık hissedebileceğiniz çiçek desenli elbiseler, ekose gömlekler yer alıyor. Birbirinden şık ayakkabılar, farklı desen alternatiflerinin yer aldığı çantalar ve göz alıcı şallar ile tamamlayabileceğiniz tasarımlarla kendiniz için en uygun kombini yaratabilirsiniz.
 Ayrıca, evinizde rahat ve keyifli zamanlarınıza eşlik edecek atletler, taytlar ve t- shirtler, sokakta, arkadaşlarınızla birlikte çıkacağınız keyifli bir yürüyüşte tercih edebileceğiniz eşofman altları ve her sezonun vazgeçilmezi sweatshirtler de Live Love Dream Koleksiyonu ile beğeninize sunuluyor.
 Aéropostale’ ın Nature Trail Erkek Koleksiyonunda ise; kanvas pantolonlar, çizgi desenli uzun kollu t-shirtler, ekose gömlekler, parkalar, sonbaharın serin esintilerine aldırmadan rahatlıkla giyebileceğiniz örgü desenli hırkalar ve kapşonlu sweatshirtler yer alıyor.

0 YORUM