Peki, bu sezon Vans’te neler oluyor?


Vans Classics Kadın Koleksiyonu ile bu sezon renkler arasında yolculuğa hazır olun   

  
SSonbahar koleksiyonu anahtar bir trend olarak renk enfüzyonuna odaklanmaya devam ediyor. Classics Kadın Koleksiyonu'nda yer alan core ve slim stillerde de geniş bir renk paletine rastlanıyor. Neon turuncu, mor ve kırmızı gibi popüler seçimlerin yanı sıra direkt podyum modasından alınan ebegümeci, begonvil ve Türk çinisi gibi yeni renkler de koleksiyonda yer buluyor.


 Gökuşağının 7 rengi Vans 106 Mid Koleksiyonu’nda

106 Vulcanized, Classics Koleksiyonundaki önemli yerini korumaya devam ediyor. Modelin popülerliği 2012 Tatil Koleksiyonu'nda yer bulan 106 Hi versiyonunun yaratılmasına yol açmış, bu şekilde Vans'ın geleneksel koleksiyonu ile sokak kültürü dünyasındaki poziyonu arasındaki boşluğun kapanmasını sağlamıştı. Vans bu sonbaharda ise geleneksel bir modelin günümüzün sokak kültüründeki sportif tasarımlardan ilham alarak hazırlanan ve modern bir versiyonu olan 106 Mid modelini piyasaya çıkarıyor. 106 Mid bu sonbahar sezonunda üç renk çizgi bloku, Rasta tipi dikiş süslemeleri, pürüzsüz süet altyapısı ve yedi farklı renk paletiyle 
piyasaya çıkacak.




Vans’ten saygı duruşu: Vans Classics

Vans, 2013 Sonbahar döneminde de sörf ve kaykay geçmişine saygı duruşu niteliğinde renk, baskı ve materyal çeşitliliği ile farklı stil opsiyonları sunan; zengin bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor.

Bu sezon orijinal kaykay ayakkabı şirketi Vans, BMX orijinal markası olan Haro ile güçlerini birleştiriyor. Kendi endüstrilerinde öncü olan Vans ve Haro markaları, ürünleriyle bir lider olmanın gerektirdiği yüksek kalite standartlarını istisnasız yakalarken, her biri, iyi bilinen ve hikayeleştirilmiş geçmişlerinin mirasını bugünlere taşıyorlar.

80'lerde Freestyle-serbest BMX kullanıcıları tarafından giyilen Vans Era ve Sk8-Hi Reissue bu sonbaharın Vans x Haro işbirliğine adanmış olan modellerini oluşturuyor. İki model de Vans'ın BMX atletleri arasında popüler olan klasik dama baskısını ve Haro'nun Original Freestyler bisikletinden alınan yeşil ve mavi renkleri taşıyor.
 

 

0 YORUM