Lee®, 125.yılını sanatsal kısa film ile kutluyor

Lee®, 125.yılını sanatsal kısa film ile kutluyor

 
 
Amerika’nın efsanevi denim markası Lee, 125.yıl dönümünü müzikal koreografi tadındaki “Move Your Lee® - Lee®’ni Harekete Geçir“ adlı sanatsal kısa film ile kutlamaya hazırlanıyor.


1889 yılında Kansas’ta ilk denim parçasını tasarlayan Lee®’nin 125.yılına onuruna çekilen ve yakın zamanda sinemalarda gösterimi gerçekleşecek olan “Move Your Lee - Lee’ni Harekete Geçir“ adlı sanatsal kısa filmi, dans ve jean’in ayrılmaz bütünlüğünü yansıtıyor. Sanatsal kısa film, markanın her durumda rahat ve özgür hareket etme özelliğine sahip jeanlerine gönderme yapıyor. Lee®’nin köklerini vurgulayan özgün yapım, bir yandan duygusal öğelere dokunup, bir yandan da kışkırtıcı bir görsel şölen sunarak izleyicileri büyülüyor.  Bir şehrin ruhunu yansıtan arka sokaklarda çekilen film, özel olarak seçilmiş müzikal oyuncular tarafından alternatif dans figürleriyle canlandırılıyor. Oyuncuların, Lee®nin ikonik serilerinden Lee®Stretch Deluxe ve Lee Blue Label ait denimler giyerek  çekim boyunca dans ettiği filmde markanın özgün dünyası gözler önüne seriliyor.
Lee’nin Avrupa Başkanı Gilles Laumonier’in tanıtımını yapacağı sanatsal filmin yönetmeni Arnaud Uyttenhove, koreografisini ise Celia Hall yapıyor.
 
"Move Your Lee" izleyebilirsiniz:
 


 

Film adı:  MOVE YOUR LEE
Yönetmen : Arnaud Uytenhove Koreograf  : Celia Hall  Ajans         : Satisfaction

0 YORUM