Bu Pazar Kızlar Sahada!


kadın futbol


Kızlar Sahada! çoğunluğu daha önce hiç futbol oynamamış amatörlerden oluşan minimum 10 kişilik takımların yer alacağı, tamamen eğlence ve heyecan üzerine kurulu iki haftalık bir futbol turnuvasıdır. Maçlar haftasonu oynanır. Turnuvada dereceye girenlere ve kategorilerde birinci seçilen takımlara kupa ve sürpriz ödüller verilir. Takım fotoğraflarınız çok konuşulur. Antrenörünüz ve teknik ekibiniz şirket çalışanları ve yöneticileri arasından sizin tarafınızdan atanır. ‘’Ah be o penaltı nasıl kaçtı?’’ önümüzdeki on yılın toplantı açılış sorusu haline gelir. Yetmez, biraz özen ve yaratıcılıkla dizüstü çoraplarınız, formalarınız, değişik saç renginiz ve seyircilerinizle fark yaratır, torunlarınıza anlatacak hikayeler çıkartılır.


Misyon & Vizyon & Değerler 
Kızlar Sahada’nın misyonu, kadınlara kalıpların dışına çıkmak için ilham vermek ve onlara futbolun doğasında var olan ekip ruhu ile hareket etme deneyimini kendileri için yorumlayarak yaşama fırsatını sportif ve centilmenlik esasına dayanan bir platform üzerinden sunmaktır.

Kızlar Sahada’nın vizyonu Türkiye’nin en sevilen, ilham veren ve kadınları özgürleştirirken güçlendiren spor etkinliği olmaktır.
Kızlar Sahada’nın yönlendirici değerleri

  • Maç sırasında ve dışında oyuncuların birbirine gösterecekleri nezaket;
  • Maç sırasında ve dışında organizatörlerin sergileyecekleri şeffaflık;
  • Aynı vizyonu paylaşan kurumlar ve iş ortakları için karlılıktır

0 YORUM