BUNU SEN İSTEDİN - VEFA ENVER



Tutkulu ve tatlı üç arkadaş, Sibel, Ahu ve Aslı'nın hayatlarında nelerin değiştiğini merak ediyorsanız, bir an önce sayfaları çevirmeye başlamalısınız. Kahramanlarımız sevdikleri adamlarla ve hedefleriyle ilgili olarak ne durumdalar dersiniz?

"Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçekleşebilir."
Hiç ayrılmadan birbirlerine ait olmayı dileyen bu üç arkadaşın sevgilileriyle ilgili diledikleri her şeyi gerçekten istemiş olduklarından emin misiniz? Mesela Sibel… tutkuyla sevdiği adamın hep hayatında olmasını dilerken birdenbire aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark etmişse? Vefa Enver'in Çocuk da Yapamadım Kariyer de adlı romanında tanıdığımız karakterlerine bu romanda da doyamadıysanız, Neyse ki Çocuk Yaptım'ı okuyabilirsiniz.


KİTAP YORUMUM

Seri, Bunu Sen İstedin ile devam ediyor. Bu sefer mutluluktan çok ilişkinin oluşumu, gelişimi söz konusu ve daha çok acı. İsimden de anlaşıldığı üzere Bunu Sen İstedin, sanki, amansız bir aşk savaşı içindeymiş hissi yaratıyor. Kimin lafı geçiyor, kimin ki geçmiyor.

Sibel için kesinlikle bir kabus çünkü üzerinde gezindiği toz pembe bulutlar tamamen dağılıyor. Baran'ın sandığından daha da zor biri olduğunu ve kıskançlığı damarlarında kan yerine akar gibi. Bebek isteyen Baran ve istemeyen Sibel'in evliliklerini ve aşk acıtır deyimini yerli yerinde göreceğiz.

İş kadını Ahu'muz ise kariyer mi bebek mi ikileminde kalacak. Can ve Ahu birbirlerini acımasız bir şekilde, tabiri caizse ezerek kariyerlerine ve hayatlarına devam ederlerken bir karar vermeleri gerekir. Ya da ikisini bir arada yürütmenin bir yolunu bulmaları.
Aslı ve Hakan dersek, tam her şey çok güzel derken, en sorunsuz çiftimiz derken romanın sonuna doğru Aslı'nın kendini bulma, kafasını dinleme isteği ve ufak tefek sıkıntılarla ayrılması gündeme gelir. Bakalım onlara ne olacak.

Ve sürpriz karakterler... Nazlı ve Kadir. Nazlı, Aslı'nın kız kardeşi ve Kadir' de Baran'ın. Nazlı elbette ablası gibi uysal bir kadın değil. Dişi panter desek yeridir. Ve Kadir ise Baran'ın ağırlığından nasibini almayan bir Kazanova. Artık siz düşünün bu ikilinin ilişkisini! Bomba derim. Ve sakın unutmayın... Yıldırım Erkekleri Candır, Gerisi Teferruat! <3

0 YORUM