NEYSE KI ÇOCUK YAPTIM - VEFA ENVER



NEYSE Kİ ÇOCUK YAPTIM / VEFA ENVER

Çocuk Da Yapamadım Kariyer De adlı romanıyla okurlarını roman karakterlerinden biri gibi hissettiren Vefa Enver'den, serinin son romanı.
Sibel ve Ahu'yu tanıyorsunuz... Aslı'nın ona hiç benzemeyen kardeşi Nazlı ile tanışacağınız bu roman Çocuk da yapamadım Kariyer de serisinin en tatlı kitabı. Kızlar bu romanda aşkın ve tutkunun onlara açtığı yoldalar!
Sevdiğiniz ve içlerinden biri gibi hissettiğiniz üç arkadaşın işlerinin yoluna girdiğini, sonunda istedikleri gibi yaşadıkları bir hayatları olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yoksa bunu umuyor musunuz?
Merakınızı gidermenin tek yolu var... haydi okuyun!


KİTAP YORUMUM

Serinin son kitabı diyelim şimdilik. Duyduğuma göre Vefa Enver bir dördüncü kitap yazıyor. ;) Nazlı ve Kadir eksik kalmamalı bence. Ve gelelim bizim çılgın çiftlerimize. Ne kadar aşk dolular. Her zaman da öğrenmeye devam ediyorlar.

Sibel ve Baran için sonunda o çekişmelerin bittiği ve sonunda aşkın acısız halini görüyoruz. Yani taşlar yerine oturuyor. Sibel yangelik görevlerini yaparken ve çok sevdiği Kadir'e akıl verirken, Baran'ın abilik sınırları zorlanır. Üstelik Nazlı onun şirketinde çalışıyorsa ve gecelerin çapkını kardeşinin en büyük ve yeni takıntısıysa!

Aslı ve Hakan sonunda kavuşacaklar. onların düğün heyecanı devam ederken Çırağan Sarayı yine evliliklerini ağırlıyor. Ve gelenek olan güzel bir haber! Çırağan Sarayı'nda düğünler çok bereketli. Bebeklerle beraber geliyor. Bakalım Hakan ve Aslı sonunda sorunsuz bir şekilde kavuşacaklar mı?

Ahu ve Can ise yine aynılar. Tek fark bebekleri. Hırslı bir iş kadını aynı zamanda çok iyi bir anne olabiliyormuş. Ahu sonunda anneliği ve bebeği kabullenirken, bu Can ile daha iyi olmalarını sağlar.

Yeni favori çiftimiz, Nazlı ve Kadir. Bir şey vardır ki, Yıldırım Erkekleri denince geri durun kızlar. Sıkı bir nefes alın ve kalp ağrısına hazır olun. İkisi de hırçın, ikisi de aşık. Aşk mı gurur mu derim bu ikiliye. Şimdilik seri bu üç kitapla devam ediyor ve dördüncü kitabı dört gözle bekliyoruz. Keyifli okumalar.

0 YORUM