MASUM KOZA KITAP TANITIM



MASUM KOZA.. ÖZGE ERKİN
Aşkı hiç tatmamış bir adam ve aşkı silah olarak kullanan bir kadın...



İntikam kor bir ateşti; bilinmezliğe sürükleyen ve her daim biraz daha yakan. Hayal, intikam ateşiyle ve tunçtan bir demir gibi şekillendirmişti yüreğini. Umuda dair ne varsa küle dönüştürmüştü. Son avını seçtiğinde ruhundaki tüm hayalleri serbest bırakmıştı.

En büyük darbeyi aşkla vuracaktı. Ama unuttuğu bir gerçek çabuk hatırlattı her şeyi; kader koca bir labirentti. Sona ulaşmadan önce çıkmaz bir sürü sokağa sürüklerdi sizi...

Acaba bu koskoca labirentte kaybettiği masumiyetini ve yok olan insanlığını geri kazanabilecek miydi? Deniz gözlü bir adamın ruhunda dindirebilecek miydi yorgun yüreğini?


Karanlık geçmişin izlerini silmek için erkeklerden intikam alma hırsıyla yaşayan bir kadın...

İçinde büyük bir savaş veren ve kendisini hiç affetmeyen bir ruh hali...

- Kitap Yorumum -
Özge Erkin'in ilk romanı olan MASUM KOZA, aşkı silah olarak kullanan, insanlığını ve masumiyetini kaybetmiş bir kadın ile aşkı daha tatmamış bir adamın hikayesi.

Benim okurken hislerimin uyuştuğu bir kitap. Bir kadının acımasızlığıyla sınanışı, kaderin kötü ama çok kötü yanıyla sarmalanması. Aşk ile yeniden ayağa kalkması ve ağır bir darbeyi yeniden ondan alması diyebilirim. Bir deli fırtınaya sarılıp kalan zehirli bir sarmaşık.

Düşünün bir kadın geçmişin acısını, nefretini erkeklerden intikam alarak atlatmaya çalışıyor. Ve en büyük avı olarak gördüğü bir adama aşık oluyor. Üstelik aşkın en çarpıcı, en masum haliyle. Ama peki Aşk geçmişi bile silecek kadar kuvvetli midir?

Bir adam aşkı öğrendikten sonra her şeye rağmen aşkına sahip çıkabilecek midir?
Büyük spoiler vermeden bitiriyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum!

0 YORUM