Capitol Dilek Ağacı


capitol
Hepinize merhaba,
Bugünkü postumda benim için çok önemli ve anlamlı olan bir sosyal sorumluluk projesinden bahsetmek istiyorum.
 Geçtiğimiz yıl ilk kez katılmış olduğum Capitol Dilek Ağacı projesine bu yılda tekrar katılmanın mutluluğunu burada size yazma amacım daha çok kitleye ve insana ulaşırsam altta yazacağım projenin ne kadar hassas ve özel olduğunu anlayacaksınız.

Capitol Avm'nin bu sene 7. si düzenlenen Dilek Ağacı projeşi şimdiye kadar yurdun dört bir yanında binlerce  çoçuğun  hayallerini gerçekleştirdiği bu projeden  size bahsetmek isterim.
 Her yıl farklı bir Anadolu bölgesinin seçildiği Dilek Ağacı projesi bugüne kadar;  2009 yılında Van’ın Gürpınar ilçesindeki 450 çocuk, 2010 yılında Artvin’in Borçka ilçesindeki 1050 çocuk, 2011 yılında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 1500 çocuk, 2012 yılında Nevşehir’in 6 ilçesinden 1050 çocuk, Adana’nın Aladağ ilçesinden 950 çocuk ve Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden 800 çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü. Dilek Ağacı, 7. Yılında ise Edirne’de yaşayan öğrencilerle büyümeye devam ediyor.
Geçtiğimiz sene Afyonkarahisar'da yapılan projede Sülayman Seyman'nın hayali olan bisikleti yollamıştım. Şimdi ise Edirne Küplü Köyü Gazi ilkokulunda okuyan 9 yaşındaki Nurdila'nın dileği olan Pembe Bisikleti gerçekleştirme zamanı!
Siz de bu çocuklarımızın renkli, kocaman dünyalarını süsleyen küçük hayallerini öğrenmek ve bunları hayata geçirmek için Capitol Alışveriş Merkezi içindeki Dilek Ağacı'ndan bir dilek seçebilir veya www.dilekagaci.capitol.com.tr adresinden hayallerinin gerçekleşmesini bekleyen 700 çocuktan birinin umudu olabilirsiniz.
Hayalini Gerçekleştirdiğiniz Dilekleri #CapitolDilekAgaci hashtagi ile sosyal medya'da paylaşmayı unutmayın! :)
Hepinize güzel ve umut dolu yarınlar diliyorum.
Sevgiler,
Onur Erol












0 YORUM