CANES...

Sosyete ve Sanat camiasının pek çok ismi Canes’i bilir!

Cemiyet ve sanat dünyasının bildiği bir markayı size tanıtmaktan gurur duyuyorum. Canes; el yapımı olarak, hakiki yılan ve iguana derileri ile Swarovski patentli kristal taşlar kullanılarak üretilmiş ayakkabı ve çantaları ile meşhurdur. Canes Ayakkabıcılık’ın malzeme seçimindeki titizliğinin en güzel örnekleridir ve AB standartlarında, en kaliteli, doğal ve antikanserojen malzemeler kullanılarak, yüzde yüz Türk Malı olarak Beyazıt’taki fabrikada üretiyor.



Kişiye özel olarak hem gündelik hemde sahne hayatında özel tasarımları büyük titizlikle hazırlıyorlar.   


Sezen Aksu, Hülya Avşar, Funda Arar, Petek Dinçöz, Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Aşkın Nur Yengi, müşterilerinden sadece birkaçıdır. Ayrıca, Türkiye genelinden olduğu gibi yurtdışından da, Katar Devlet Başkanı’nın eşi başta olmak üzere, özellikle Dubai, Mısır, Almanya, Fransa ve Rusya’dan pek çok müşterisi bulunmaktadır.

 Canes; Dilek  Hanif, Cengiz Abazoğlu, Cemil İpekçi, Ayla Dümer, Emel Acar, Nur Yerlitaş, Canan Yaka gibi modacıların ayakkabı tercihi olmaktadır.

Bizi ilgilendiren tarafından bakarsak sadece kadın değil erkek modelleri de mevcut, arzu ederseniz tasarımı size ait olan bir ayakabınız bile olabilir.  Bu harika değil mi?

Daha fazlasını merak ediyorsanız 
       Teşvikiye cad. 43/57 Reasürans Çarşısı No:57 (Giriş Kat)
 Teşvikiye/ŞİŞLİ
















 iguana deri erkek 




















0 YORUM