LACOSTE L!VE


  

2012 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonunda LACOSTE L!VE stil sahibi erkekleri nostaljik bir yolculuğa davet ediyor: Yaz kampı, Suda Yaşam ve 90’lar Show, sezonun üç ana temasını oluşturan ilham kaynakları olarak dikkat çekiyor.


Yaz kampı temalı vintage Amerikan dokunuşları ile ünlü Ivy Ligi’nden aldığı ilhamı ilkbahar/yaz sezonuna yansıtan Lacoste L!VE, kendine değer veren erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Koleksiyona koton parçalar hakim iken, montlarda kullanılan naylon ise fonksiyonellik özelliği ile kullanım rahatlığı sağlıyor. Hem doğanın muhteşem dizaynında askeri kamuflaj desenlerine kadar her zevke hitap edebilecek şekilde tasarımlar içeren Lacoste L!VE, Beyoğlu’nda yer alan konsept mağazasında sizleri bekliyor.
Koleksiyonun en iddialı parçalarının üzerinde bulunan büyük timsah logoları ise Ivy League maskotlarını akıllara getiriyor.



           








Suda yaşam teması Fransız mirasından ilham alıyor: Üç renkli bayrak, stresten uzak yelken hayat tarzı ve ünlü Fransız Denizaltıcı Komutan Jacques Cousteau Lacoste’un şifrelerini oluşturuyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında; büyük timsah logolu rüzgarlıklar, taşlanmış kotondan oluşan denici ceketi, mayolar, değişik renk ve desenlerdeki polo ve t-shirtler yer alıyor.

Koleksiyonun son teması olan 90’lar Show ise bizi Day-glo Pop’un yıllarına, hip-hop ve elektronik müziğin hâkimiyetine ve Spike Lee filmlerine geri götürüyor.
Çok renkli parçalar siyah ve beyazın hâkimiyetine karşı çıkarken, polo ve t-shirtlerde 90’ların hip hop sahnelerinden esinlenen karakterler yer alıyor. Parlak ve gösterişli gömlekler ve vintage desenli mayolar yaz aylarında bütün dikkatleri üzerine toplamak isteyen erkekler için ideal bir seçenek sunuyor.


0 YORUM