Milan Spring & Summer 2012 Men's Collection

            Milan Spring&Summer 2012 Men's Collection
www.onurollstyle.com



Burberry Prorsum

 Christopher Bailey imzalı Burrberry  Prorsum koleksiyonu, Milano moda haftasında organik ve doğal ayrıntılarıyla karşımıza geçiyor. yerel motiflerin ön planda olduğu koleksiyon tam benlik diyebileceğim kazak ve gömleklere bayıldım.







  









 Roberto Cavalli

2012 İlkbahar Yaz erkek koleksiyonu Roberto Cavalli Milano'daki Palazzo Serbelloni'yi tercih ederek etkileyici bir açık alan seçti.
İlk yüz olarak  yeni koleksiyonu stilini temsil etmek için her tasarımcı için daha derin bir anlamı ve bu süre Cavalli seçilen model Jon Kortajarena oldu.
İlkbahar Yaz 2012 Cavalli adamı rahat, kendinden emin, kusursuz ve güvenilir özellikle ceketler bu yaz çok moda görünüyor.


                            




                                                   Versace 

Milano Moda Haftası'ndaki son notlarımda Versace var. Koleksiyon her versace gibi renkli ve sıradışı birbirine yakın renk kominleri  pantolon ve gömleklerdeki ayrıntılar ön planda. Her erkeğin tercih etmeyeceğini düşünseniz bile bu yaz sokaklarda görmeye hazır olun. Kabul etmek gerekirse bazı modeller çok uçuk, çoğu erkeğin giymeye yanaşmayacağı tarzda ama günlük hayatta uygulanabilecek örnekler de yok değil, bakınız :)



       










0 YORUM