SIRTIMIZDAKI HEDEF - J. M. DARHOWER



SIRTIMIZDAKİ HEDEF || J. M. DARHOWER

-KÜNYE-
ORİJİNAL ADI: TARGET ON OUR BACKS
YAZARI: J. M. DARHOWER
YAYINEVİ: YABANCI YAYINLARI
ÇEVİRMEN: ARZU ALTINANIT
SAYFA: 384
CİLT TİPİ: KARTON KAPAK

-ARKA KAPAK YAZISI-

Sözünü tutmanın en iyi yolu asla söz vermemektir.
 
Pek de uzun olmayan bir zaman önce, Vegas’ta bir şapelde, hayatımın geri kalanı boyunca Karissa’yı seveceğime dair yemin ettim. Fakat kimseye sonsuz yarınlar bahşedilmemişti. Kimseye sonsuzluk sözü verilmemişti. Bazen elimizde tek kalan bugündür.
 
Carpe Diem
Ânı yaşa.  
Şimdiye dek her şey bitmiş olmalıydı, biz mutlu olmalıydık fakat insanlar huzur içinde yaşamamı güçleştiriyordu. Ellerimde öyle çok kişinin kanı vardı ki temizlenmesi asla mümkün değildi ve orada bir yerlerde, birisi yaptıklarımı bana ödetmeye kararlı gibiydi. Sonsuza dek mutlu, her zaman bir bedel ile birlikte gelirdi; her adamın ödemeye hazır olduğu bir bedel. Ancak bu olacakları oturup bekleyeceğim anlamına gelmiyordu.
 
Çünkü söz konusu sevdiğim kadın olduğunda… uğruna savaştığım yaşam olduğunda…
Kimse güvende değildi.

-KİTAP YORUMU-

Çok sevilen bir serinin daha sonuna geldik maalesef. Hani bir klişe vardır her sevilen şeyin bir sonu vardır, diye sanırım doğru.
Vitale en sevdiğimiz kötü adam olarak hafızalara kazındı ve yerini sağlama alarak gitti bence. Neler mi oldu? Bence bir okurun son kitapta olmasını istediği her şey oldu. Yeni karakterler, gelecek, yalanlar ve gerçekler ve küçük sürprizler... Bence bu dünyaya bir Vitale daha gelmez.
Romandan çevirisine her şey çok iyiydi. Keşke devamı gelse. Bir ek kitaba daha hayır demezdim ben. Çünkü sonunda bir geçiş süresi var ve insan o arada neler olacak ya da devamında ne olacak diye merak etmeden duramıyor. Umarım siz de Vitale ile tanışma şerefine erişirsiniz. ;)

0 YORUM