ZAMANSIZ - BURCU DEMET


Kitap: Zamansız
Yazar: Burcu Demet
Yayınevi: Postiga
sayfa:375

Geçmişi yoktu, geleceği yoktu. Daha en başından zamansızdı o. Henüz sekiz yaşındayken, hastane yatağında, bir yangından sağ kurtulan tek kişi olarak ve geçmişine dair hiçbir fikri olmadan uyandığında; başucundaki adam ona, "Onlar senin için öldüler," demişti. Günlerce, gecelerce... Hep aynı kelimeler kazınmıştı beynine: "Zamanı geldiğinde, geride kalanlar için kendini feda edeceksin."

Bedel ödeme zamanı geldi. O artık, kozasının içinde bekleyen, durağan bir krizalit değil. Şimdi, geceye kanatlarını açan bir kelebek olmanın eşiğinde duruyor, Siyah. Onu ne vazgeçirebilir?

Aşk?

Geçmişinde yatan gizemler?

Ya da... İntikam?

Yaşamını kendini feda etmeye adamış bir kadını, yolundan ne döndürebilir?


KİTAP YORUMUM

Yazarın üçüncü kitabı olan Zamansız, İlk kitabı Sahra ile bağlantılıdır. Zamansız'da örgütün, Kristal'in, gölgeler ve kurbanları okuyacağız. Tam bir CIA filmi niteliğindeki kitapta, eğitimler, keskin nişancılar ve daha bir sürü şey ile kendimizi kaybedecekken bilgi tatminliği yaşayacağız.
Zal Kohen'in o bilmediğimiz yanını keşfederken, Aslan'ın ve Siyah'ın sırları, kim oldukları hakkında merak içinde kalacaksınız.

Ve tabi yine Steve burada işler çevirirken bakalım bu sefer Zal Kohen kızı Siyah'ı koruyabilecek mi?

Siyah'ın Zal Kohen'i öldürmek için dünyaya gelmesi ve Zal Kohen'in bundan haberinin olmaması ayrı bir durum. Ki Siyah2ın El-Esved örgütünün başının kızı olması yıllardır saklı kalan örgütün kıvılcımı gibi. Anlatılacak çok şey var ama ben okumanızdan yanayım. CIA, FBI, gizli örgütleri sevenler için mükemmel nir kitap. Yazar çok iyi bir iş çıkarıyor ve ben elbetteki size bunu şiddetle tavsiye ediyorum :)

0 YORUM