NOT: SENI SEVMIYORUM! - VEFA ENVER



KİTAP ADI: NOT: SENİ SEVMİYORUM!
YAZAR: VEFA ENVER
YAYINEVİ: ÖNCE KİTAP
SAYFA:223


Denize düşen yılana sarılır derler ya, Ela için de durum aynen buydu!
Düştüğü sıkıntıdan kurtulmanın en iyi yolu zengin ev arkadaşı Gözde'nin eşcinsel kuzeni ile anlaşmalı evlilik yapmaktı, kulağa çok kolay geliyor değil mi?

Ama bu planın tıkır tıkır işlemesine iki engel vardı, ilki damadın kuzeni Efe, ikincisi damadın ta kendisi...
Damadın eşcinsel olmadığını keşfetmek, Efe'ye âşık olduğunu keşfetmesinden daha sancılı olduysa da, maalesef her iki konuda da eli kolu bağlıydı, o da mecburen çözümü kaçmakta buldu! Düğün gecesi, nikâhtan tam önce!
Neredeyse başarıyordu da... tabii eğer Efe'nin arabası ona çarpmış olmasaydı!
Sonra ne mi oldu?
Öğrenmek için okumalısınız!
Olaylar anlattığımızdan daha karışık değil, ama kesinlikle daha komik. Okurken eğleneceksiniz, orası kesin!
Ama siz siz olun sevgilinize ondan ayrıldığınızı bir post-it ile söylemeyin!


KİTAP YORUMUM

Post-it bırakmak ne kadar eğlenceli olsa da, yazar demiş ki; siz siz olun sevgilinize ondan ayrıldığınızı bir post-it ile söylemeyin!
Peki siz olsanız, böyle bir şey yapar mıydınız? Ve sizce Ela'nın bunu yapmasının gerekçesi neydi?


Eşcinsel sandığı bir adamla bir süre bir arada kalıyorlar ve neredeyse özel olan her şeyini paylaşıyor Ela. Ve o adamla bulunduğu zor durumdan çıkmak için anlaşmalı bir evlilik düşünüyor. Bu noktaya kadar her şey kolay. Tabi son anda Serkan'ın son derece erkek olduğunu öğrenen Ela çözümü post-itlerde bulmuş gibi. Düğün gecesi kaçarken, damadın kuzeni Efe arabasıyla ona çarpmasaydı kaçma girişimi başarılı olabilirdi.

Üstelik koskoca iki sorun vardı, biri damat diğeri Efe... Ela çevireceği oyunlarla ve düştüğü durumlarla kahkaha attırırken, aşık olmasını ve iki inatçı çiftin inanılmaz evlilik hikayesini okuyacağız. Not: Seni Sevmiyorum! son derece pembe bir romantik komedi. Okurları tarafından çok sevilen yazar başarılı bir esere daha imza atıyor. Keyifli okumalar :*

0 YORUM