BIO FEEDBACK – SCIO


Herkese merhaba, geçtiğimiz günlerde ÖZEL İNANNA AİLE DANIŞMA MERKEZİ'ne daha önceden adını sıkça duyduğum fakat deneyimleyemediğim BIO FEEDBACK – SCIO
 seasına başladım. Kendimle alakalı olarak birçok şeyi bu daha ilk seansta öğrenip bunun için iyileştirmeye bile başladım. Bazı yiyecek ve içeceklere olan alerji ve bunun dışında içinde bulunduğum bazı ufak çaplı psikolojik sorunlar haricinde çok şükür olsun ki çok büyük birşey çıkmadı. Ama en azından ayda bir kere bu cihaz ile seanslara devam edeceğim. 
Bir çoğunuz nedir bu scio der gibi oluyorsanız, hemen açklıyorum!
SCIO insanlardaki ruhsal, duygusal, zihinsel ve fiziksel düzlemdeki frekans dengesizliklerini bulan ve ileri ve ince ayarlı frekansları kullanarak bu dengesizlikleri dengeleyen ileri teknoloji bir bio feedback cihazıdır.Kişiden alınan bilgiler, ihtiyaçları, fonksiyon bozuklukları ve mevcut hasarları hakkında bize geniş kapsamlı bilgi verir. Danışanın tüm düzlemlerdeki sorunları ile ilgili geniş bir resim sunar ve bundan da öte bu bozulmuş alanları frekansları, enerjiktik seviyede yeniden dengeler.
SCIO kuantum fiziğinin prensipleri ile çalışır. Kuantum bio-feedback tedavisinin yaklaşımı, insan bedeninin temel dinamiğinin frekanssal olduğu, doğru ve uygun koşullar ve/veya uyaranlar sağlandığında, kişinin organizmasının, kendi kendini iyileştirme yeteneğinin olduğu ve kişinin farkındalığı ve enerjisel olarak frekansı yükseldikçe, kendi kendisine doğal ve kolay değişiklikler yapacağıdır.
SCIO seans esnasında ve seanslar arasında kişinin duygusal zihinsel fiziksel ve ruhsal düzlemlerdeki titreşimlerini ve yanıtlarını algılar. Duygu düşünce spektrumlarını bedenin bunlara ve diğer etkilere, reaksiyonlarını ölçer ve bir önceki ölçüm ile sonraki ölçüm arasındaki farkları tespit edip, titreşim değerlerini sağlıklı titreşim değerlerine getirmek için dengeleme yapar. Tüm faydalı sağlıklı titreşim değerleri korunurken, bozulanlar tekrar düzenlenirler.
Bütünsel İyileşme yaklaşımı ile Homeopati, Naturapati, karyoprakti, psikoloji, NLP, Aromaterapi, renk terapisi, Refleksoloji, akapunktur, enerji çalışmaları ve frekansların çoklu dengeleyicileri ile sinerjetik ve kuantumsal düzeyde doğal, kendiliğinden iyileşme sağlar. 
Siz de Scio ile tanışmak istiyorsanız altta yazıyorum. 
Hepinize sağlıklı günler diliyorum. 


Adres: Sahrayı Cedit Mah. Halk Sok. Golden Plaza  No: 35-B F Blok  Daire 8-B Yeni Sahra/ İstanbul(E5 üzerinde Güllüoğlu Binası)
Telefon: (0216) 385 10 37



0 YORUM