Deepwaves Fashion Show


 “DEEPWAVES” ile geçmiş ve geleceğe yolculuk...

 hafta tasarımcı kardeşler (Ezra+Tuba) ihtişamı, farklı kültürleri içinde barındırması, tarihi ile dünyanın en etkileyici Boğazı ve derin sularına sahip olan büyüleyici şehir İstanbul’dan esinlenerek oluşturdukları “DEEPWAVES” 2014 Yaz HauteCouture Koleksiyonu ile tanışmak için  Lütfi Kırdar Rumeli'deydim.
Koleksiyonda İstanbul “denizlerin altında yaşayan bir medeniyet” olarak tasvir edilirken, renkler ve onları temsil eden balık figürleri ile geçmiş ve gelecek hayat buluyor. Özel dokuma kumaşlar ve ipekler üzerinde Swarovski taşlar ile yapılan işlemelerle bezenmiş tasarım parçalardan oluşan koleksiyonda her parça özel olarak tasarlanıp, teknoloji ile birleştirilerek yeniden yorumlanırken, tasarım aşaması bir ay süren işlemeler bir elbiseye iki ay süren bir çalışma sonucunda uygulanmış.
Kapalıçarşı’dan bir usta ile birlikte bu koleksiyona özel olarak üretilen gümüş aksesuarların üzerinde de yine Swarovski taşlar bulunuyor.
Defileyi tamamlayan başka bir detay ise 2by Sezli Beşli imzalı ayakkabılar oldu. fazla sözü uzatmadan sizi defile fotoğrafaları ve videosu ile başbaşa bırakıyorum.



























Gittigidiyor’danEzra+Tuba ile UNICEF yararına açık arttırma


Moda tasarımcıları Ezra ve Tuba Çetin kardeşlerin Ezra+Tuba markasıyla hazırladıkları tasarımlardan çok özel parçalar GittiGidiyor.com’daUnicef yararına satışa sunuluyor. 11 Aralık 2013 tarihinde başlayacak açık artırmada koleksiyondan 3 parça satışa sunulacak. En çok değeri biçen kişi bu çok özel tasarımlara sahip olurken, açık artırmadan kazanılacak para Unicef’e bağışlanacak.
Moda tasarımcısı Ezra+Tuba Çetin’in “2014 Yaz HauteCouture Koleksiyonu “DEEPWAVES”, 5 Aralık Perşembe akşamı GittiGidiyorsponsorluğunda gerçekleştirilen bir defile ile modaseverlerin beğenisine sunuldu. Yapılan sosyal medya yarışması ile GittiGidiyor üyelerine 20 adet defile davetiyesi hediye edildi ayrıca GittiGidiyorüyeside EZRA+TUBA tarafından dikilmiş bir HauteCouture elbise kazandı

GittiGidiyor.com, ünlü markaların yıllarca sezon koleksiyonlarının tasarımını yapan Ezra ve Tuba kardeşler ile yaptığı işbirliğiyle, Ezra+Tuba Çetin’in Boğazı ve derin sularına sahip olan büyüleyici şehir İstanbul’dan esinlenerek oluşturdukları “DEEPWAVES” 2014 Yaz HauteCouture Koleksiyonu’ndan çok özel parçaları açık artırma usulü satışa çıkarıyor. Unicef yararına 11 Aralık 2013 tarihinde satışa sunulacak 3 özel tasarımdan alanlar, çocukların geleceğine de katkıda bulunmuş olacak.

0 YORUM